• 24 uurs levering
  • Levering uit voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 450

whatsapp logo Stel je vraag via whatsapp - 06 51 92 11 27

Vorige U bent hier:

Callebaut Chocolade Callets Ruby 2,5 kg

Bezig met laden...
Meer informatie
Artikelnummer PG10004
Verpakkingseenheid ZAK
Gewicht per stuk 2,50 kg
Omverpakking:
zak 2,5 kg
Let op! U besteld de verpakkingseenheid.

Omschrijving

De smaak van Ruby chocolade kun je het beste omschrijven als een combinatie van heerlijke romige chocolade met een vleugje rood fruit. Het feit dat er geen kleurstoffen aan de Ruby chocolade zijn toegevoegd, maakt deze chocolade extra bijzonder. Uiteraard onderscheidt deze chocoladesoort zich dankzij haar kleur van andere chocoladesoorten. Ruby RB1 heeft haar prachtige robijnrode (roze) kleur en de heerlijke smaak te danken aan de gebruikte cacaobonen. De callets zijn eenvoudig te smelten, waardoor je er gemakkelijk  bonbons, witte chocoladesaus, lollies, breekchocolade en nog veel meer van kunt maken.
De chocolade producten van Callebaut worden geselecteerd door professionele chocolatiers.

Werkwijze voor de magnetron
1. Doe de gewenste hoeveelheid Callets/druppels in een plastic of glazen kom (magnetron bestendig).
2. Smelt op maximaal vermogen (+/- 800 w) in de magnetron. Roer elke 15 seconden de chocolade goed door, zodat de tempratuur zich gelijkmatig kan verspreiden. Stop met verwarmen zodra de chocolade zo goed als gesmolten is (kleine stukken mogen nog zichtbaar zijn). Blijft roeren tot de chocolade volledig is opgelost en een gelijkmatig chocolademassa is verkregen.
3. De chocolade is nu klaar voor gebruik.

Werkwijze au bain-marie
Au bain-marie is het in een waterbad plaatsen van een pan of kom met gerechten om de temperatuur te doen dalen of te verhogen. Het is een handige manier om je chocolade minder snel te laten verbranden.
1. Plaats een pan met water op het vuur, met een kleine laag water. Plaats op deze pan een hitte bestendige kom waar je de chocolade callets in wilt laten smelten. Zet de kom op de pan, maar zorg ervoor dat de kom het water niet raakt! Het stoom van het water zorgt voor de warmte, niet het water zelf.
2. Breng het water aan de kook en hou de temperatuur rond het kookpunt.
3. Doe de gewenste hoeveelheid Callets/druppels in de kom en roer totdat de chocolade gesmolten is. Schaap de chocolade die in contact staat met de wand door de massa heen.  

 

Allergenen

Producten kunnen sporen van allergenen bevatten. Controleer hiervoor altijd nog extra de productspecificatie.
🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.