• 24 uurs levering
  • Levering uit voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 450

whatsapp logo Stel je vraag via whatsapp - 06 51 92 11 27

Vorige U bent hier:

Chocolade Amandel Zeezout

Ingrediënten

  • basismix melk
  • Leagel Avola Almond Pesto (art.nr L214605)
  • ForPastry Choctella Puur (art.nr 225004)
  • zeezout

Werkwijze

  • Voeg 125 gram Forpastry Choctella Pure Chocolade en 100 gram Leagel Avola Almond pasta toe aan 1000 gram basismix.
  • Maak een variegato van Choctella Puur met zeezout erdoor. Spatel dit door het ijs en decoreer er rijkelijk mee.
  • Decoreer extra af met amandelen.

Boodschappenlijst

Wil je een bepaald product niet bestellen? Vul dan een 0 in.
🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.