• 24 uurs levering
  • Levering uit voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 450

whatsapp logo Stel je vraag via whatsapp - 06 51 92 11 27

Vorige U bent hier:

Klets Brulee

Ingrediënten

  • basismix melk
  • Leagel Vanille Francaise (art.nr. L315205 )
  • ForPastry Choctella Witte Chocolade (art.nr. 225005)
  • Kletskoppen

 

Werkwijze

  • Voeg 80 gram Leagel Vanille Francaise toe aan 1000 gram basismix.
  • Maak een variegato: maak kleine stukjes kletskop en spatel deze door de choctella witte chocolade. De kletskoppen blijven zo krokant.
  • Spatel de variegato rijkelijk door het ijs.
  • Decoreer af met de variegato en kletskoppen.

Boodschappenlijst

Wil je een bepaald product niet bestellen? Vul dan een 0 in.
🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.